Home

Maak kennis met topwerkgevers uit de regio Utrecht. 28 mei Baan in Beeld Banenmarkt. Zie ook scholingsenbanenmarkt.nl voor meer informatie.

Wat is de Baan in Beeld Banenmarkt?
Maak kennis met top werkgevers uit de regio Utrecht! Op de Baan in Beeld Banenmarkt kom je direct in contact met de recruiters  van prachtige werkgevers uit de regio. Op de Baan in Beeld Banenmarkt vinden werkgevers de juiste kandidaten voor hun vacatures, traineeships, leerwerk- en stageplaatsen.

 

Datum en locatie
Overzichtskaart NL Locatie Baan in Beeld Banenmarkt  Locatie Baan in Beeld Banenmarkt

Donderdag 28 mei 2015 van 14.00 – 21.30 uur.
Sporthal de Kuil, Torenvalk 47 in Bunschoten.

 

Drie pleinen
Bedrijvenplein
Ruim 60 organisaties presenteren hun bedrijf, vacatures, traineeships, leerwerk- en stageplaatsen! Bedrijven en organisaties ontmoeten afgestudeerden, starters, medior- en senior professionals.
Adviesplein
Sollicitatie-experts helpen je verder! Jobhunters en recruiters van het UWV, Baan in Beeld en het werkgeversservicepunt Amersfoort staan je graag te woord. Kom ook voor een cv-check, netwerktips, informatie over werk en inkomen of maak een flitsende profielfoto.
Entertainmentplein
Geniet van verrassende optredens. Volg de workshop social media, leer overtuigen en maak een verpletterende eerste indruk dankzij de ‘dress for succes’ show. Na vele gesprekken en hard werken sluiten we de dag af met ontspanning; het Spakenburgs Visserskoor verzorgt een spetterend optreden.

 

Kosten
De Baan in Beeld Banenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen die zich oriënteert op zijn carrièremogelijkheden. Werkgevers betalen een aantrekkelijk tarief om aanwezig te zijn als exposant. Hierbij hebben zij de keus uit drie complete pakketten.

 

De Banenmarkt

  • Daar wordt u gezien!
  • Vindt u uw werknemer, werkgever
  • Netwerkt u.
  • Krijgt u advies inzake ontslag, werk inkomen.

 

Baan in Beeld Banenmarkt
Brengt jouw baan dichtbij!